بهترین میوه برای درمان بواسیر

بهترین میوه برای درمان بواسیر

مطالب این سایت جهت بالابردن اطلاعات عمومی بیماران می باشد. و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک دانست

بهترین میوه برای درمان بواسیر چیست؟

چه چیزی لذت بخش تر از این که طعم لذیذ میوه، حس ناخوشایند بواسیر را از بین ببرد؟!

فکر کن روی مبل لم دادی و یه بشقاب میوه جلوت میذارن. میگن اگر این میوه هارو بخوری، بواسیرت درمان میشه! به نظر شما آیا خوردن میوه باعث درمان بواسیر میشه؟

جواب به سوال پرسیده شده؛ مثبت هستش. اگر میخوای بدونی کدوم میوه ها باعث درمان بواسیر و تسکین علائم ناشی از آن می شوند، کافیه ادامه مطلب رو بخونی.

همچنین ممکنه علاقه مند باشید که بدانید: پماد برای درمان گوشت اضافه مقعدی چیست و چگونه عمل می کند؟

چه بخوریم تا بواسیر از بین برود

کمتر کسی پیدا می شود تا در هنگام مواجهه با علائم ابتدایی بواسیر به دنبال نسخه پزشک باشد! شاید برای خود شما هم پیش آمده باشد که زمانی که به علائم گوارشی برخورد کرده باشید به فکر راهکاری برای درمان خانگی افتاده باشید.

مسلما اولین فکری که به ذهن افراد مبتلا به بواسیر نقش می بندد، این است که درمان بواسیر چیست؟

حال یکی از این درمان های خانگی، توجه به مواد خوراکی مصرفی است. به نظر شما بهترین میوه برای درمان بواسیر چیست؟!

در ادامه به معرفی چند میوه مناسب برای درمان بواسیر پرداخته ایم:

●      درمان بواسیر با آلو

آلو منبع فیبر و ویتامین های مختلفی مثل: A – C و K می باشد. علاوه بر این، مواد معدنی آلو (کلسیم+منیزیم+فسفر+پتاسیم) نیز در تامین مواد ضروری بدن نقش دارند.

در ۶۴ گرم آلو حدود ۳/۸ گرم فیبر وجود دارد که این امر به نوبه ی خود در کاهش یبوست و همچنین چاقی، نقش بسزایی دارد. شما می توانید با مصرف روزانه آلو؛ فیبر مورد نیاز بدن خود را تامین کرده و ریسک ابتلا به بواسیر را کاهش داده و یا علائم آن را تسکین دهید.

آلو از جمله میوه هایی است که به صورت تخصصی به درمان مشکلات دستگاه گوارش کمک می کند. بقول گفتنی؛ آلو اومده تا مارو نجات بده!

از این میوه خوشمزه و مفید می توانید در فصل تابستان به صورت تازه و یا در بقیه فصول به صورت خشک شده، استفاده کنید.

●      درمان بواسیر با سیب

بیشترین میزان فیبر در بین میوه ها؛ به سیب اختصاص دارد. اگر یک سیب متوسط را با پوست میل کنید؛ تقریبا حدود ۴/۴ گرم فیبر به بدنتان رسانده اید.

فیبرهای پوست سیب غیرقابل حل بوده و از این رو در دستگاه گوارش شما هضم تجزیه نمی شوند. از این رو می توانند حجم مدفوع را افزایش دهند. علاوه بر این؛ آب موجود در میوه سیب باعث تسهیل حرکت مدفوع در روده بزرگ و نرم شدن آن هنگام دفع از بدن می شود.

مصرف سیب در حالت عادی نیز، می تواند تا حدی شما را از ابتلا به بواسیر؛ دور نگاه دارد. انواع مختلف سیب در ۴ فصل سال در دسترس می باشد. بنابراین در تهیه و مصرف سیب، مشکلی نخواهید داشت. توصیه می شود؛ روزانه یک سیب متوسط میل کنید.

ماده پکتین سیب به عنوان یک پروبیوتیک می تواند مشکل یبوست را با تقویت باکتری های مفید روده؛ کاهش دهد. اگر هضم سیب برایتان سخت است؛ می توانید از پوره و یا سیب پخته شده استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: خرید بهترین قرص برای درمان بواسیر

●      درمان بواسیر با گلابی

فروکتوز موجود در گلابی به عنوان یک آنتی یبوست عمل می کند و از این رو برای درمان بواسیر نیز، مفید می باشد. با مصرف یک گلابی متوسط (با پوست) در طول روز، حدود ۶ گرم فیبر به بدن خود رسانده اید.

فیبر موجود در گلابی باعث کاهش مشکلات ناشی از یبوست و تسهیل حرکت مدفوع در روده بزرگ خواهد شد.

درواقع گلابی در بدو ورود به دهان شما با افزایش میزان بزاق؛ دفع آسان را مورد هدف قرار می دهد. دانه های ریزی که هنگام جویدن گلابی، زیر دندان خود حس می کنید؛ دیر هضم هستند. همین دانه ها به بهبود دفع و نرم شدن حرکت روده ها کمک بزرگی می کنند.

حتما بخوانید: برای درمان بیرون زدگی بواسیر چه باید کرد؟

●      درمان بواسیر با توت

تمشک، توت فرنگی و زغال اخته معرفان لذیذی از خانواده بزرگ توت ها هستند. دهان خودم آب افتاد، شما را نمی دانم!!

به جثه ی کوچک این خانواده دقت نکنید. میزان فیبر موجود در خانواده توت ها به جثه ی کوچک آن ها نمی آید! مصرف ۱۰۰ گرم تمشک، تقریبا ۶ گرم فیبر به بدن شما می رساند.

این میوه ها علاوه بر فیبر بالا، حاوی مقدار زیادی آب نیز، هستند. دستگاه گوارش شما دوستدار آب است. آب می تواند حرکت مدفوع در طول روده بزرگ را سرعت داده و عملکرد سیستم گوارش را تقویت نماید.

خانواده توت ها نیز مانند گلابی حاوی فروکتوز بوده و از این حیث خاصیت ضد یبوستی دارند. تخصص توت هایی مثل: توت فرنگی و تمشک؛ تسهیل عملکرد و تقویت باکتری های مفید روده ها، می باشد.

●      درمان بواسیر با هندوانه و خیار

آب فراوان و فیبر بالای این میوه ها، باعث پر رنگ شدن خاصیت ضد یبوستی و تاثیر آن ها در سلامت سیستم گوارشی ما شده است. پوست خیار را نکنید!

اگر خیار را با پوست میل کنید، فیبر بیشتری به بدن خود می رسانید. مصرف منظم هندوانه و خیار می تواند از شما در مقابل درد ناشی از بواسیر، مراقبت کند.

بیشتر بخوانید: قویترین داروی هموروئید

●      درمان بواسیر با موز

برین کنار که قهرمان میوه های ضد بواسیر اومد!

موز؛ تندیس خوشمزه ای از فیبر و کربوهیدرات است. هر دوی این ماده ها برای سلامت دستگاه گوارش مفید هستند.

کاهش مشکل ناشی از یبوست یا بواسیر، هنر ظریف موز می باشد. از این ها که بگذریم؛ پکتین موجود در موز یک ماده ژله مانند را در دستگاه گوارش ایجاد می کند که منبع تغذیه باکتری های مفید روده ها می باشد. از این رو موز در تسهیل اجابت مزاج هم، موثر است.

از خاصیت های موز هرچی که بگیم کم گفتیم! در کنار فیبر بالای موز، می توان به خاصیت انرژی زایی آن هم اشاره کرد. بنابراین مصرف روزانه ی موز، برای درمان بواسیر توصیه می شود.

●      درمان بواسیر با گوجه

فیبر و آب موجود در گوجه، به افزایش حجم مدفوع و نرم شدن حرکت آن در روده ها کمک می کنند. نارنگین گوجه فرنگی در حقیقت یک آنتی اکسیدان طبیعی بوده و به رفع علائم یبوست کمک می کند. پس می توانید گوجه فرنگی را یک میوه ضد یبوست بدانید.

مصرف گوجه خام یا پخته به صورت روزانه می تواند شما را در عدم ابتلا به بواسیر و کاهش علائم ناشی از یبوست، کمک نماید. آب گوجه فرنگی نیز حاوی آنتی اکسیدان های قدرتمندی در جهت تحرک بیشتر روده، است.

●      درمان بواسیر با مرکبات

مرکباتی مثل: لیمو، پرتقال و گریپ فروت، فیبر بالایی وجود دارد که می تواند مشکل یبوست را در افراد مبتلا، تسکین دهد. آب فراوان مرکبات نیز به کاهش علائم ناشی از یبوست و حرکت نرم مدفوع در روده بزرگ کمک می کند.

●      درمان بواسیر با خرما

میوه خشک شده ای مثل خرما سرشار از فیبر می باشد و از این رو می تواند در کاهش عوارض ناشی از یبوست؛ کارآمد باشد.

توصیه می شود برای نتیجه گیری بهتر؛ خرما را شب قبل از مصرف، در آب خیس کنید. انرژی زایی و مقوی بودن؛ از جمله فواید قابل تامل دیگر خرما می باشند.

سوال متداول:

بهترین میوه برای درمان بواسیر چیست؟

هرچه درصد فیبر و آب میوه بالاتر باشد؛ تاثیر بیشتری در درمان بواسیر دارد. مثل: آلو، گلابی، سیب، موز و…

تاثیر میوه در درمان بواسیر چیست؟

میوه های سرشار از فیبر، حجم مدفوع را افزایش داده و حرکت آن را در روده، تسهیل می کنند.

0 0 رای ها
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments